Even voorstellen

Mijn naam is Sjoerd Jukema en ik ben een bevoegd tweedegraads docent Engels en een gecertificeerde docent Nederlands NT2.  Ik heb gewoond en gewerkt in verschillende landen in de wereld.  Ik geef bijlessen Engels en Nederlands met hoge kwaliteit op alle niveaus voor iedereen, zowel jonge kinderen, leerlingen van het voortgezet onderwijs als volwassenen, groepen als individueel.

 

Werkgebied en Procedure

Ik begin altijd met een intakegesprek, zodat ik kan bekijken waar de cursist aan wilt werken of wat verbeterd moet worden.  In principe kunnen de lessen al twee dagen of een week na het intake gesprek plaats vinden.  Op deze wijze weet u waar u aan toe bent.  U bent gegarandeerd tevreden over uw genomen lessen. Grammaticale structuren en/of conversatie worden tijdens de lessen gerealiseerd maar ook daarnaast door gebruik van multimedia.

 

Vertrouwd

Ik ben een zeer geduldige docent die weet hoe te inspireren en zich kan verplaatsen in de beleving van zowel de (jonge) leerlingen als de volwassenen.  Dit is bevorderlijk bij het aanleren van structuren.  De lessen worden te allen tijde verzorgd bij de cursisten thuis of online. Op die manier kan men leren in de eigen vertrouwde omgeving. 

 

Afspraak is afspraak

Cursisten weten altijd waar ze aan toe zijn.  U dient bij de intake aan te geven wat u precies wilt (bij) leren zodat ik, de docent het traject kan bepalen en de afgesproken route kan worden gevolgd.  Voor meer uitgebreide informatie verwijs ik u naar de pagina van de bijlessen zelf.