Kosten

Al mijn lessen zijn ‘corona-proof’!

Betaalbaar

De uurtarieven liggen lager dan het gemiddelde bij het volgen van meer dan een les per week, bij meerdere cursisten per les, of fysieke en online lessen te combineren.  De kosten voor groepen van meer dan 3 personen liggen op andere tarieven. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Minimaal aantal lessen

Het totaal verplichte aantal lessen is tien die bij de start van de lessen ingepland moeten worden.  Mocht u na deze tien lessen extra willen oefenen dan is dat uiteraard mogelijk maar bent u nergens meer toe verplicht.

Opmerking:

Voordat de intake gaat plaatsvinden moet u de kosten van de intake en het lesgeld van desbetreffende maand overmaken.  In de eerste week van elke nieuwe maand (voor de komende lessen van die maand) moeten de kosten worden overgemaakt naar IBAN nummer:  NL32 SNSB 0787 5229 88 op naam van S.A. Jukema te Meppel.  In bijzondere gevallen bestaat de mogelijkheid om de kosten wekelijks over te maken.  Vraag hiernaar als u de les aanvraagt.  Let op dat de intake niet meegenomen wordt als eerste les.  Die kosten komen er nog bij.

 

  • Lessen op locatie kunnen maandag tot en met vrijdag gegeven worden tussen 19.00 – 21.00. Op zaterdag en zondag de hele dag.
  • Online lessen worden gegeven via Skype over de hele wereld op dezelfde tijden als hierboven vermeldt. 
  • Fysieke lessen worden gegeven op alle locaties rondom mijn woonplaats zoals Wezep, Nunspeet, Apeldoorn, Hattem, Heerde, Zwolle, Kampen, Lelystad, Emmeloord, Almere enz. 
  • Cursisten/ schoolgaande jeugd uit Duitsland, Brazilië, de Antillen, Suriname en Spanje krijgen uitsluitend online lessen.
  • Sinds kort kunnen lessen in Breda en Eindhoven omgeving, Antwerpen en Brussel of omliggende steden ook twee keer per maand op locatie gegeven worden op de zaterdag en/ of de zondag. Wekelijkse online lessen of een combinatie daarvan bestaat ook tot de mogelijkheid.

  • Voor meer informatie omtrent intake/ lesprijzen en planning gebruikt u onderstaand email adres, telefoon nummer, Facebook Messenger of Instagram.
  • Vraag naar het verdienmodel als u contact op neemt!  

Duidelijkheid

Het is belangrijk voor voor mij om zo transparant mogelijk te zijn. Er zijn geen verborgen of bijkomende kosten. De prijs per les wordt voor aanvang van de les vastgesteld zodat u precies weet waar u per les, wekelijks en maandelijks aan toe bent.